lukoil-banenr

Noul Volvo XC 90 pare să fie un model de succes reușind să bulverseze lumea auto încă pînă la apariția sa pe piață. Dar se pare că lucrurile nu stau chiar atît de bine, cel puțin la capitolul fiabilitate. De curînd, Volvo a anunțat că recheamă în service mai multe exemplare.

Pilot Autoexpert

volvo XC 90 3Noul Volvo XC 90 a fost prezentat publicului european în cadrul Salonului Auto de la Geneva urmînd a fi prezentat pe piața locală la 4 iunie. Se pare că noua generație pare să fie un model de succes reușind în scurt timp să atragă mulți admratori. Se pare că succesul de care se bucură noul model este urmat și ghinion și asta pentru că Volvo a rechemat în service 200 de exemplare. De fapt, numărul mașinilor este mult mai mare, o bună parte din ele regăsindu-se la depozite iar cele 200 fiind mașini deja vîndute clienților. Problema ține de defectul sistemului electric al scaunelor față care poate bloca deschiderea air bag-urilor. Producătorul a anunțat că toate lucrările sunt gratuite și vor fi efectuate la către service-urile autorizate.

Volvo XC 90 4

Amintim că actualul XC 90 înseamnă ceva mai mult pentru Volvo. Este mașina cu care producătorul va încerca să reîntoarcă titlul pentru cea mai sigură mașină din lume! Producătorul se laudă că la crearea acestui model a investit o suma uriașă de bani – 8 miliarde de euro! Acești bani au fost destinați noii platforme denumită Scable Product Architecture din care vor deriva mai multe modele noi.

Volvo XC 90 5

Comentarii