lukoil-banenr

Se pare că vom avea un nou bestseller în segmentul SUV-urilor iar surpriza vinde din partea suedezilor. Deşi cel mai aşteptat model în această clasă părea a fi noul Audi Q7, cu care de altfel concurează direct XC-ul, iată că lucrurile stau exact invers.

FLYONE

În timp ce germanii au preferat un design apropiat modelelor Audi Avant, suedezii au venit cu ceva absolut nou şi nemaipomenit. Blocuri optice „întretăiate”, forme ale caroseriei elegante cu muchii ascuţite dar şi suprafeţe rotungite, cu un design foarte calm şi sigur pe sine, noul Volvo XC90 este înarmat cu un apel irezisitibil!

diselok

Volvo a reuşit să creeze un SUV absolut unic în felul său, cu motorizări noi, eficiente şi foarte performante, dotat cu tehnologii de ultimă oră dar şi cu un look plin de şarm. Unde mai pui că se poate lăuda cu o mulţime de opţiuni iar luxul este ca la el acasă. Nu e de mirare că până acum suedezii au înregistrat mai bine de 16.000 de comenzi, iar acesta este abia începutul. Până una alta, jurnaliştii de la AutoCar şi AutoExpress au reuşit să şi testeze noul model, astfel că îl puteţi analiza acum şi mai bine!

Poate vă revizuiţi bugetul dacă tot aţi planificat să vă cumpăraţi un automobil nou? Ce ziceţi de un Volvo XC90?

Comentarii