lukoil-banenr

NSX a primit o culoare nouă

Când a fost lansat în cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar apoi a debutat în Europa la Salonul Auto de la Geneva, conceptul hibrid Honda/Acura NSX și-a arătat formele vopsite cu gri. Unii spun că această culoare oarecum neutră este aleasă de producători pentru că le permite privitorilor să observe mult mai bine liniile noului model.

Pilot Autoexpert

Totuși, pentru China, mai exact la Salonul Auto de la Beijing, cei de la Honda/Acura au decis să prezinte conceptul hibrid în ”haine noi”, vopsite cu o nuanță de roșu. NSX nu este primul studiu care și-a schimbat culoarea de la un eveniment automobilistic internațional la altul. Anul trecut, Alfa Romeo 4C a primit o culoare nouă – botezată ”Fluid Metal” – special pentru Salonul Auto de la Frankfurt, după ce debutase la Geneva cu o caroserie vopsită în roșu mat.

Chiar dacă studiul NSX a trecut printr-o modificare estetică, partea tehnică a rămas neschimbată; cu alte cuvinte, vorbim despre același motor V6 aspirat natural și acompaniat de propulsia electrică, precum și de noul sistem de tracțiune integrală Sport Hybrid SH-AWD – care promite o manevrabilitate foarte bună.

De asemenea, culoarea nouă nu aduce mai aproape lansarea versiunii de serie mult așteptată, programată pentru anul 2015. Oricum, până una alta, noi am fi curioși să știm dacă preferi conceptul în culoarea nouă din fotografiile următoare, sau în varianta inițială de prezentare.

Comentarii