lukoil-banenr

Noua generaţie a lui Mercedes-Benz E-Class abia aşteaptă să fie prezentată la Salonul Auto de la Detroit, însă pe internet poţi găsi deja piese şi accesorii pentru acesta. Iată şi un caz proaspăt, în care cineva a scos la vânzare panoul de bord al noului model!

Pilot Autoexpert

Instrumentele de bord ilustrate aici, par să fi provenit de pe o versiune mai „săracă” a noului E-Class, aşa cum pe modelul de top Mercedes a preferat să recreeze, în alte dimensiuni, panoul limuzinei sale S-Class. Vedem aşadar cadrane simple, cu ace pentru vitezometru şi turometru dar şi un display micuţ între acestea. Consola prevede un spaţiu adăugător şi pentru display-ul sistemului de infotainment însă din ce puteţi observa, acesta lipseşte.

Nu putem şti cine este vânzătorul şi cum a dobândit piesele, însă putem spune cu siguranţă că acesta are mari aşteptări de la fanii mărcii germane, fiind convis că cei din urmă se vor grăbi să achiziţioneze panoul cu instrumente. Despre acest lucru ne vorbeşte şi faptul că vânzătorul nu a indicat un preţ fix, ci speră să obţină cât mai mult în cadrul unei licitaţii.

Deocamdată însă, ofertele nu par să-l năvălească, doar două persoane s-au arătat interesate iar preţul maxim oferit este de 30 de euro!

wcf-2016-mercedes-e-class-base-model-dashboard-panel-2016-mercedes-e-class-base-model-dash

Comentarii