lukoil-banenr

Un nou prototip îndrăzneţ marca Lada a fost văzut într-un showroom din Rusia. Din ce se poate vedea în imagini este o Lada Vesta cu ampatament mărit, iar din primile surse se crede că ar fi botezată sugestiv VIP!

Pilot Autoexpert

Iată că la scurt timp după lansarea în producţia de serie a modelului Lada Vesta, constructorul de automobile de la Toliati a decis să mai experimenteze cu variaţiile acestei caroserii, scoţând în lume primul automobil Lada cu ampatament mărit. Iar dacă marii producători de automobile apelează la un adaos de circa 14 cm, atunci ruşii se pare că s-au întrecut pe sine adăugând 25 de centimetri!

Şi pentru că deja vorbim de un „VIP”, mini-limuzina este echipată cu jante de 17 inch şi cel mai probabil că va beneficia şi de careva îmbunătăţiri la interior.

Sursele mass-media ruseşti citează preşedintele AvtoVAZ, Bo Andersson, menţionând că cel din urmă „a fost surprins de faptul că inginerii au construit un model absolut unic fără înştiinţarea conducerii”. Deocamdată nu se ştie dacă maşina va ajunge în producţie, însă cu puţin noroc, ar putea fi construită într-o ediţie limitată.

000 (24)

Comentarii