lukoil-banenr

 

Pompă de adrenalină

Pilot Autoexpert

Nu mai reprezintă nici un secret pentru nimeni: Negrul este o culoare pur bărbătească.Iar asta ne aduce faţă în faţă cu noul Porsche Panamera by Anderson Germany, înarmat cu o listă serioasă de modificări şiintenţionând să ne pompeze în inimă o doză serioasă de adrenalină.

Pe scurt, finisajul mat, accentele contrastante finisate într-un roşu demonic, jantele uriaşe pe 22 inch şi body kit-ul vulgar transformă super-sedanul din Stuttgart într-o maşinărie de ucis kilometri buni de curbe şi linii drepte. Interiorul se prezintă în aceeaşi temă întunecată, prezentă şi la exterior, un cockpit decorat într-un stil specific întunericului, reţeta magică incluzând ingrediente fascinante, precum piele neagră, accente de alcantara, cusături în formă de carouri, inserţii contrastante de roşu şi întotdeauna prezentă fibra de carbon.

La final, o suspensie ajustabilă a fost angajată pentru a cobori garda la sol cu până la 40 de milimetri, iar V8-ul de 4.8 litri livrează acum nu mai puţin de 485 CP. Pentru că acest întunecat Porsche Panamera 4S, se bucură de un nou sistem de evacuare, plus o unitate de control bine optimizată.

Comentarii