lukoil-banenr

Surprinzător sau nu, dar nu totul se rezumă doar la cai putere atunci când vine vorba de curse. Ceea ce ne demonstrează şi acest videoclip ingenios în care regizorii au comparat timpul parcurs pe un tur de circuit al unui Ferrari 488 GTB cu al unei ambulanţe! Diferenţa numără tocmai şapte secunde!

Pilot Autoexpert

În lumea sportului cu motor un avans de şapte secunde este egal cu o veşnicie! Probabil vă întrebaţi cum a fost posibil aşa ceva? Ei bine, secretul se ascunde chiar în spatele volanului. Ori, mai bine zis, cel care ţine volanul este cheia acestei taine. Organizatorii cursei, compania Shell, au invitat la acest duel pilotu de Formula 1 Sebastian Vettel, care a venit la volanul supercarului italian şi un paramedic, evident, la volanul ambulanţei.

În continuare însă, cei doi au făcut schimb de roluri astfel că Vettel a urcat în maşina cu o greutate de trei tone şi un motor capabil de numai 118 cai putere, iar 488-ul GTB i-a revenit paramedicului. Ai putea pune pariu că oricine poate conduce un Ferrari într-o manieră mai rapidă, pe un circuit, însă aparenţele sunt înşelătoare.

Cum şi de ce, aflaţi urmărind clipul video de mai jos.

Comentarii