lukoil-banenr

Audi se ţine de cuvânt şi prezintă oficial noua generaţie al lui A7 Sportback. În premieră, pentru publicul larg, acesta va fi arătat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, care îşi va deschide uşile pe 1 decembrie.

Pilot Autoexpert

Noul model este inspirat de conceptul Prologue, prezentat acum doi ani în cadrul eveimentului Geneva International Motor Show 2015. Cel ce vine să concureze cu Mercedes-Benz CLS, pune accentul pe un design futuristic şi utilizarea ultimelor tehnologii dezvoltate de compania din Ingolstadt.

Sportback-ul de data aceasta a primit o capotă mai lungă  şi un potbagaj mai scurt faţă de generaţia precedentă. Farurile din faţă sunt despărţite printr-o grilă masivă a radiatorului, care adaugă un plus de agresivitate noii caroserii. La posterior noul A7 Sportback împrumută de la noua genereaţie al lui A8, banda LED care leagă blocurile optice din spate. Se pare că această bandă situată pe uşa portbagajului va deveni un nou element distinctiv pentru modele Audi, astfel putem presupune că va fi folosită şi la alte modele din gamă.

Interiorul este proiectat în stilul Hi-tech şi la fel ca limuzina luxoasă A8 renunţă la o mulţime de butoane fizice, în schimpul monitoarelor tactile, două la număr. Primul display integrat în partea de sus a bordului, este folosit pentru sistemul multimedia, iar al doilea aflat pe consola centrală, controlează sistemul de climatizare, sistemul de navigaţie şi poate fi ajustat pentru controlul multor alte funcţii ale automobilului.

Pentru început, imediat după prezentarea publicului larg, Audi A7 Spotback, va fi disponibil doar în varianta 55 TFSI quattro. Versiunea este echipată cu un motor V6 de 3.0 litri volum, capabilă să dezvolte 340 CP, fiind cuplată la o cutie automată cu opt trepte şi sistemul de tracţiune integrală quattro ultra.

Mai multe informaţii despre cea de-a doua generaţie al lui A7 Sportback puteţi găsi în articolul special pregătit de redacţia AutoExpert, aici. Iar pentru cei deja plictisiţi de fotografii şi descrieri, compania Audi a pregătit un material video, în care o blondă extrem de atrăgătoare vă va demonstra cum arată şi cum se comportă pe drum noul Audi A7 Sportback.

Comentarii