lukoil-banenr

Noul producător chinez de automobile LvChi, în cadrul unui eveniment special organizat la Shanghai, a prezentat conceptul unui coupe cu patru uşi, numit Urano. Noul EV urmează a fi scos pe piaţă spre mijlocul anului 2019.

Pilot Autoexpert

LvChi Urano, este echipat cu două motoare electrice care împreună dezvoltă 707 CP şi 900 Nm cuplu motor. Oficialii declară că acesta va accelera de la 0-100 km/h în doar 3,5 secunde, iar autonomia acestuia va fi de circa 690 kilometri, în dependenţă de stilul de condus.

Coupe-ul cu patru uşi, este dotat cu un sistem de recunoaştere a feţelor şi glasului, ceasuri de bord virtuale, un display cu diagonala de 12,3 inch pentru gestionarea setărilor esenţiale ale automobilului şi un display enorm care se întinde pe toată suprafaţa bordului, dedicat sistemului multimedia.

Oficiul principal al companiei LvChi se situează în Shanghai, iar studioul de design în Italia. Chinejii planifică să asambleze către mijlocul anului 2019, câte 50.000 de vehicule electrice pe an. Iar către anul 2021 aceştia vor să producă opt modele, printre care versiunea de serie al coupeului Urano, un sedan de clasa premium, două crossovere, un minivan, un sedan de dimensiuni medii şi două city car-uri.

Comentarii