lukoil-banenr

Un șofer a fost la un pas de moarte după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un dâmb și a fost cuprinsă de flăcări. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 18:40, pe strada Miorița din orașul Sângera.

Pilot Autoexpert

Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, se deplasa la volanul unui automobil Dacia Logan, când din motive necunoscute a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a izbit violent într-un dâmb și a luat foc. Contactat telefonic ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale, Diana Țurcan, a declarat pentru Autoexpert.md. că în urma impactului șoferul s-a ales cu traumatisme mai puțin grave, iar automobilul a ars în totalitate.

La fața locului s-a deplasat o autospecială. La venirea pompierilor, mașina era cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost localizat în 15 minute dar nu a mai putut fi salvat nimic, susține Țurcan. Cazul este investigat de către agenții rutieri ai Inspectoratului Național de Patrulare, pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul.

În ultimele 24 de ore pe drumurile naționale au fost înregistrate 6 accidente rutiere care s-au soldat cu 7 persoane traumate!

text: Vadim Ungureanu
poză simbol

 

Comentarii