lukoil-banenr

O noua crestere a cererii pentru Chevrolet Volt

Oficialii de la Chevrolet se confruntă cu o problema pozitivă, noul model Volt se confruntă cu o „cerere uriaşă” în comparați cu cererea estimata de Chevrolet de 55.000 unități pentru urmatprii doi ani.

Pilot Autoexpert

General Motors a anunţat că va creşte producţia modelului Volt pentru a răspunde cererii solicitate de piață. Unul dintre cei mai importanți clienți ai acestui model electric este comapnia General Electric. GE este una dintre companiile cu cele mai mari flote auto din Statele Unite ale Americii, flotă constituind circa 12.000 de unităţi, fiind șanse ca noul Volt va înlocui o parte însemnată a acestui parc. La moment GE a comandat mai multe unități decat ar fi preconizat Chevrolet sa produca în 2011, în urma acestor acțiuni ne aşteptam la un pas important din partea constructorului american în decursul anului viitor pentru a răspunde la cererii celor de la GE.

Un factor destul de important în producerea modelului Volt îl joacă nu doar GM dar și compania coreană LG Gem, responsabili de fabricarea bateriilor. LG Gem a semnat un contrat exclusiv pe durata de șase ani cu GM pentru beteriile cu care se alimentează Volt.

 

Comentarii