lukoil-banenr

Indiferent că eşti fan Mercedes-Benz sau nu, dar aşa imagini nu te pot lăsa indiferent. Să vezi cum o bijuterie de maşină, cum este şi acest SLS AMG a ajuns să fie aruncat la fier vechi, strivit, rupt în bucăţele şi făcut una cu pământul este un adevărat film de horror în faţa căruia puţini „spectatori” ar rezista.

Pilot Autoexpert

Am privit cu greu toate cele şapte minute în care operatorul, mânuia cu dibăcie braţul de fier imens cu care a ciupit din supercarul exotic, bucată cu bucată, de parcă s-ar fi înfruptat. Asemenea unui prădător, atent, fără grabă şi fără milă. Iar dacă ne întrebaţi ce a făcut proprietarul acestui automobil de a meritat o asemenea soartă, noi nu vă putem spune.

Nu ne rămâne decât să ne dăm cu presupul. De cele mai multe ori, maşinile ajung distruse la fier vechi atunci când sunt confiscate de către organele de poliţie, fie pentru că au fost introduse ilegal în ţară, sau, în cazul în care au fost implicate în curse ilegale…

Chiar şi aşa, cred că este o mare nedreptate să ştergi de pe faţa pământului o maşină care a făcut istorie, cel puţin pentru Mercedes-Benz.

Comentarii