lukoil-banenr

 

Oficial, Porsche va lansa un SUV compact

Pilot Autoexpert

Porsche intenționează să construiasca un SUV mai mic decât actualul SUV Cayenne, această informație a fost confirmată oficial de consiliului directorilor Porsche, ei au dat undă verde pentru viitorul Porsche, care probabil ar purta numele Cajun. Intențiile oficialilor de la Porsche de a lansa un SUV coupe, vin în urmă ce britanicii de la Land Rover au lansat de curând modelul Evoque, un SUV cu trei uși. Producatorul bavarez de asemenea intenționeaza sa lanseze un frate mai mic pentru SUV-ul BMW X6, fiind vihiculat ca viitorul SUV ar putea purta indicativul X4.
Oficialii de la Porsche considera noul segment a SUV-urilor compacte, life-style, este un segment destul de interesant care ar putea ajunge la 150,000 de unități vândute anul.
Viitorul Porsche Cajun ar putea fi construit pe platforma tehnică a viitoarei generații Audi Q5, fiind vorba despre o platformă complet nouă, MLB-Evo. Noua platformă va permite micului Cajun să beneficieze şi de o versiune hibrid. Bineînţeles, motoarele diesel nu vor lipsi din meniu, dar nici versiuni de peste 300 cai putere, pe benzină.

Comentarii