lukoil-banenr

Noua generaţie a modelului TT se lansează anul acesta, iar premiera de la Detroit, conceptul Allroad Shooting Brake Concept, a fost o anticipare a liniilor pe care le vom vedea pe viitorul roadster. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului tehnic Audi, a anunţat că noua generaţie TT va fi introdusă publicului chiar mai devreme decât ne-am fi putut aștepta, în luna martie a acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Pilot Autoexpert

Noul TT va folosi o platformă nouă, deja populara MQB, pe care o ştim deja de la Volkswagen Golf 7 şi Audi A3. Gama de motorizări va include la început o unitate de 1.8 litri şi 180 de cai alături de un 2.0 TFSI ceva mai generos, de 220 cai putere. Planurile pentru viitor includ şi o unitate turbo cu cinci cilindri, de 380 de cai putere, regăsită sub logo-ul RS.

2015 Audi TT interior

Interiorul va păstra acelaşi aspect ca mostra expusă anul acesta la CES 2014 Los Angeles. Pe lângă bordul nou şi volanul inspirat din motorsport, noul TT se va mândri şi cu un instrumentar complet digital, care înlocuieşte ceasurile cu un ecran imens, capabil să afişeze informaţiile prezente în mod normal pe ecranul multimedia.

004-audi-allroad-shooting-brake-concept-leak-1

Comentarii