lukoil-banenr

Oficializarea preţurilor pentru supercarul 2013 SRT Viper şi un set nou de fotografii

97.395 de dolari, plus o taxă de sosire de1.995 dolari, asta e cât de mult din contul dvs. bancar automobilul 2013 SRT Viper va sorbi, dacă doriţi să deveniţi proprietarul acestei bijuterii americane pe roţi. Chrysler a anunţat astăzi preţurile pentru noul său supercar, astfel încât să putem spune, de asemenea că, dacă doriţi modelul GTS care este un Viper supradotat, va trebui să vă despărţiţi de 120.395 de dolari (plus taxa).

Pilot Autoexpert

Ambele modele utilizează acelaşi motor V10 de 8,4 litri care furnizează 640 CP şi 812 Nm. Acum, că Viper a fost pus pe o dietă, aceasta înseamnă că fiecare dintre căluţii menţionaţi mai sus este călărit de doar 2,2 kg.

Iar în cazul în care optaţi pentru modelele GTS, veţi obţine unele actualizări ale caracteristicilor tehnice, cum ar fi materiale superioare folosite la interior şi o suspensie reglabilă cu două niveluri. În plus la anunţarea achiziţiilor financiare necesare pentru a deveni proprietarul unui Viper, Chrysler a lansat, de asemenea, un nou set de imagini ale supercarului.

Comentarii