lukoil-banenr

Opel Adam şi Ampera au obţinut premiul “Auto Trophy”

Noul model urban Adam a cucerit cititorii şi a câstigat popularul premiu „Auto Trophy” la categoria autovehicule de oraş. În acelaşi timp, Opel Ampera a înregistrat cea de-a treia victorie succesivă, revoluţionarul model fiind declarat câştigător la categoria autovehicule electrice. Şi modelul Opel Mokka s-a situat pe podium (locul al treilea) la categoria autovehicule SUV accesibile, modelele cu preţuri de vânzare mai mici de 30.000 de euro. Peste 110.000 de cititori care au participat la această competiţie deschisă publicului larg şi-au desemnat favoriţii la treizeci de categorii diferite. Votanţii au avut de ales din patru sute de modele de autovehicule.

Pilot Autoexpert

Adam a câştigat la categoria nou creată a autovehiculelor de oraş, plasându-se cu mult înaintea principalelor modele concurente. Cu 30 de procente obţinute din totalul voturilor, cel mai nou model Opel a devansat modelele VW Up şi Skoda Citigo, care au coborât pe locurile doi şi trei (cu 26,3 şi respectiv 8,9 procente). Iar modelul Ampera a devansat cu cel puţin patru procente modele concurente din segmentul premium, precum electromobilul Mercedes-Benz SLS AMG (15,2 procente) şi Audi R8 e-tron (14,9 procente).

Dr. Thomas Sedran, Vicepreşedinte Strategie a primit premiile în numele Opel în prezenţa a 250 de invitaţi la centrul Duesseldorf Classic Remise. Sedran s-a declarat încântat de cea mai bună performanţă a mărcii Opel la premiile Auto Trophy din ultimul deceniu.

Comentarii