lukoil-banenr

Opel a reluat comenzile pentru noul Opel Adam S, care este programat să ajungă în saloanele dealerilor europeni la începutul anului viitor.

FLYONE

Opel-ADAM-S-8_resize

diselok

Versiunea sport a compactei Adam are un preţ de pornire în Germania de € 18,690. Sub capotă se regăseşte un motor de 1.4 litri turbo în patru cilindri de 150 cai putere. Acesta din urmă este asistat de o cutie de viteze manuală în şase rapoarte setată în regim sport care îi permite un sprint de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde. Viteza maximă este de 210 km/h. Nu putem vorbi despre performanţe ameţitoare însă nu este deloc rău dacă ţinem cont de faptul că citadina are un consum mediu de combustibil de 5,9 litri la sută!

Opel-ADAM-S-9_resize

Opel Adam S se deosebeşte de un model simplu prin kit-ul aerodinamic care include un spoiler frontal, praguri laterale, dar şi un spoiler spate extins cu finalele de ţevei de evacuare finisate în crom. La interior, modelul vine cu pedale sport iar cu 1.300 euro obţii şi scaune sport Recaro. De asemenea, opţional sunt disponibile şi jantele de 18 inch numite „Typhoon”, executate din aliaj uşor care vin la pachet cu etriere de culoare roşie.

La moment, nu se cunoaşte când va fi disponibilă compacta Opel Adam S în Moldova şi care va fi preţul acesteia, dar cu siguranţă mașina va fi mai accesibilă cu cel puțin 10% comparativ cu preţul acesteia în Germania.

Opel-ADAM-S-11_resize

Opel-ADAM-S-10_resize

Opel-ADAM-S-6_resize

Opel-ADAM-S-1_resize

Opel-ADAM-S-2_resize

Opel-ADAM-S-3_resize

Opel-ADAM-S-4_resize

Opel-ADAM-S-5_resize

Opel-ADAM-S-12_resize

 

Comentarii