lukoil-banenr

Potrivit germanilor de la Auto Bild, Opel pregăteşte o nouă navă amiral, sub forma unui SUV care poartă numele de cod Monza. SUV-ul ar urma să intre în producţie în 2017 şi va avea un preţ de pornire de 26.000 de euro. Producţia SUV-ului ar trebui să aibă loc la fabrica din Ruesselsheim.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă Monza Concept era un model complet diferit din punct de vedere conceptual, SUV-ul care va purta acest nume este aşteptat să beneficieze de o parte frontală inspirată semnificativ de la conceptul prezentat anul trecut la Frankfurt, blocurile optice şi grila faţă fiind printre elementele aşteptate să fie preluate de modelul de serie.

În prezent, uzina Opel din Ruesselsheim produce modelul Insignia, iar anul 2015 îi va aduce alături şi modelul Zafira Tourer. Opel va investi patru miliarde de euro până în 2016 pentru a-şi împrospăta gama cu 23 de modele noi şi cu 13 propulsoare noi.

La momentul actual, Antara este cel mai mare SUV din oferta Opel. SUV-ul are o lungime de 4.4 metri, în timp ce noul model va fi mai mare, de aproape cinci metri lungime.

 

Comentarii