lukoil-banenr

Germanii de la Opel vor prezenta la Geneva cea mai puternică versiune a compactei de oraş Corsa care va avea sub capotă nu mai puțin de 200 CP!

FLYONE

Astăzi, cei de la Opel au prezentat un teaser cu viitorul model Corsa OPC. Nu ne-au divulgat detaliile tehnice dar cel mai probabil că acesta va fi propulsat de un motor în 4 cilindri de 1.600 cmc volum şi cel puţin 210 cai putere.

diselok

Constructorul susţine că s-a pus pus accent pe ținuta de drum, motiv din care teaser-ul este filmat pe un circuit iar la volan se află renumitul pilot Joachim Winkelhock. Acesta conduce noul Opel Corsa OPC și lansează doar cuvinte de laudă la adresa suspensiei. Iar pentru mai multă credibilitate, alături de el se află CEO Opel, Karl-Thomas Neumann care declară că noul Corsa OPC va fi mai puternic decât predecesorul iar prețurile vor rămâne în continuare foarte atractive.

Din imagini putem observa că noul Corsa OPC dispune de scaune sport cu suport lateral pronunțat şi volan cu secțiunea de jos turtită iar exteriorul repetă liniile mezinului Adam fiind mult mai agresiv. Mai mult, producătorul ne-a dat asigurări că noul model diferă radical de generația precedentă, în special la partea tehnică.

Opel-Corsa-OPC-11

Opel-Corsa-OPC-10

Opel-Corsa-OPC-8

Opel-Corsa-OPC-7

Opel-Corsa-OPC-6

Opel-Corsa-OPC-5

Opel-Corsa-OPC-4

Opel-Corsa-OPC-2

Opel-Corsa-OPC-3

Comentarii