lukoil-banenr

Opel introduce Corsa Kaleidoscope Edition

Versiunea limitata va fi oferita doar in Europa si va fi comercializata atat in varianta cu 3 usi, cat si in cea cu 5 usi.

Pilot Autoexpert

La exterior, Corsa Kaleidoscope Edition vine cu jante duble din aliaj de 17 inch, un plafon „glossy”, carcase ale oglinzilor de culoare neagra si o grila vopsita tot in neagru. La interior, editia limitata vine cu o serie de modificari menite sa convinga clientul de apartenenta lui Corsa. Vorbim despre un set de scaune speciale, de o consola centrala volpsita in negru si de aeratoare in culorile caroseriei.

La capitolul motorizari, Kaleidoscope Edition este oferit in compania a patru propulsoare. Vorbim despre un 1.2 litri 70 de cai ecoFlex si un 1.6 litri 150 de cai si 210 Nm. Pentru cei care prefera dieselul, Opel vine cu 1.3 litri CDTI de 75 de cai si 1.7 CDTI de 130 de cai putere. Motoarele sunt oferite in compania a 3 cutii de viteze. Una manuala cu cinci sau sase rapoarte, una cu cinci viteze easytronic si o transmisie automata cu cinci rapoarte. 15.425 euro este pretul de pornire in Germania pentru Opel Corsa Kaleidoscope Edition.

Comentarii