lukoil-banenr

Opel Mokka obţine un tratament Irmscher

Tunerul Irmscher, cunoscut ca fiind preparatorul de casă Opel, a decis să se ocupe de unul dintre cei mai noi membri ai gamei din Russelsheim – noul Mokka, cel mai compact crossover.

Pilot Autoexpert

Pachetul de tuning Irmscher anticipează cu o listă provizorie de accesorii, ce include: o grilă frontală nouă cu o baghetă cromată Irmscher, praguri laterale cu treaptă, baghetă de protecţie pentru portiere vopsită în culoarea neagră, un eleron poziţionat pe acoperiş, extensii pentru spoilerele faţă şi spate şi un set de patru terminaţii cromate pentru evacuare.

Irmscher oferă mai multe seturi de jante din aliaj, cu dimensiuni de 20 de inch, dar şi o gardă la sol redusă cu 30 de mm graţie suspensiei sportive.

Referitor la interior, Irmscher păstrează un oarecare mister, menţionând succint doar îmbunătăţirile pe care le are în plan: mânere cromate pentru portiere, materiale noi pentru scaune, volan şi schimbător, precum şi detalii noi la nivelul panoului cu instrumente de bord.

Irmscher cel mai sigur va efectua şi mici modificări tehnice.

Noul pachet de tuning Irmscher pentru Opel Mokka va fi dezvăluit spre sfârşitul acestui an, tot atunci urmând a fi dezvăluite restul detaliilor, precum şi preţul necesar pentru a procura modelul respectiv.

Comentarii