lukoil-banenr

Opel prezintă modelul Cascada

Despre faptul că Opel Astra va avea şi o variantă decapotabilă existau informaţii deja câteva luni. Azi însă noul constructorul german face lumină în cazul modelului său compact cu acoperiş rabatabil. Se va numi Cascada şi va marca un nou moment important în istoria lui Astra.

Pilot Autoexpert

Programat să debuteze în premieră mondială abia în primăvara anului viitor, (acum e timpul debutului noului Opel Adam) cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, cabrioletul îşi dezvăluie astăzi acoperişul rabatabil, construit din pânză, aşa cum fusese deja anticipat. Potrivit informaţiilor oferite de Opel, acoperişul se poate rabata până la o viteză maximă de 50 de km/h, însă durata de ascundere a acestuia în portbagaj este încă un mister.

După cum probabil era şi de aşteptat, Opel Astra Cabrio va fi de fapt un model complet nou, de aici şi numele unic pe care oficialii din Russelsheim l-au gândit. Cu o lungime de 4.7 metri şi spaţiu pentru patru pasageri, Cascada împrumută componente de la Astra şi Insignia, poziţionându-se practic între modelul compact şi cel mediu.

Avem, aşadar, în faţă al treilea model nou pe care Opel ni-l propune în mai puţin de un an, după Mokka şi Adam, ambele aşteptate anul acesta la Paris.

Comentarii