lukoil-banenr

CEO-ul Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann anunţă oficial noua generaţie a modelului Opel Astra. Aceasta va fi prezentată în toamna anului 2015, la Salonul Auto de la Frankfurt şi promite să impresioneze cu un design absolut special, eficienţă sporită dar şi inovaţii tehnice de ultimă oră!

Pilot Autoexpert

Cea de-a 11-a generaţie de modele compacte Opel a luat naştere undeva în atelierele specializate din Russelsheim, şi într-o perioadă scurtă de timp a parcurs drumul de la o schiţă pe foaie albă la primul prototip gata de producţia în serie. Acesta a fost testat în numeroase condiţii iar rezultatele sunt promiţătoare. Dimensiuni mai compacte, mai mult spaţiu interior, un design atractiv dar şi o eficienţă sporită, toate acestea ni le promite chiar Dr. Neumann. Până şi gama de motorizări va cuprinde exclusiv propulsoare de generaţie nouă.

De la lansarea primului model Opel Kadett şi până la ieşirea de pe linia de asamblare a ultimului model Astra, au fost produse în total 24 de milioane de unităţi, ceea ce vorbeşte despre faptul că modelel compacte Opel au fost dintotdeauna pilonul de bază al companiei. Cu fiecare generaţie nouă lansată, Opel a reuşit să stabilească noi standarde de siguranţă, confort şi eficienţă, iar noul model nu va fi o excepţie. cq5dam.web.1280.1280 (2)

cq5dam.web.1280.1280 (1)

Comentarii