lukoil-banenr

Open air cu noul Porsche 911 Carrera Cabrio

Zilele trecute, amatorii de automobile din Moldova au putut să admire noul Porsche 911 Carrera Cabrio care a fost prezentat în premieră la show room-ul dealerului de la Chişinău.

Pilot Autoexpert

Eveniment-ul este de fapt o acţiune fără pereche, în cadrul căreia potenţialii clienţi şi împătimiţii de Porsche au posibilitatea de a gusta din plin din miracolul oferit de şofatul acestei maşini.

Dealer-ul a adus 2 decapotabile, ambele Carrera în completare maximă. În prezent, Porsche 911 Cabrio este oferit în două versiuni, Carrera şi Carrera S.

În primul caz, maşina este propulsată de un motor Boxter de 3,4 l volum ce livrează 350 CP iar în al doilea, cilindreea este deja de 3,8l iar puterea oferită se cifrează la 400 căluţi.

Faţă de versiunea Coupe, diferenţele sunt minime, cu excepţia acoperişului textil. Noul Porsche 911 Cabrio vine, însă, cu o inovaţie în privinţa soft-top-ului, care îi conferă un look mai elegant, dar are o contribuţie importantă şi în privinţa aerodinamicii. Capotat, noul Porsche 911 Cabrio arată de parcă ar fi dotat cu un hardtop – graţie noilor idei patentate de inginerii germani.

Părţile de sus şi din spate ale acoperişului escamotabil sunt realizate din panouri de plastic compozit, forma finală fiind mai uniformă, iar aspectul mult diferit faţă de al unui soft-top obişnuit. În plus, inginerii Porsche estimează că acest soft-top va rezista mult mai bine în timp decît soft-top-ul din pînză multistrat, de pe precedentul 911 Cabrio.

Pentru a încinge şi mai mult spiretele, dealer-ul a oferit pentru test-drive şi un Boxter, prezentarea căruia în Moldova a vut loc cu doar cîteva săptămîni. Preţul noului Boxter începe de la 44750 euro iar a 911 Carrera Cabrio de la 99600 euro.

Comentarii