lukoil-banenr

Încă o operaţiune extrem de importantă pentru INP, dar şi pentru siguranţa traficului rutier, s-a încheiat cu succes. Acum, şoferii pot circula în siguranţă pe drumurile distruse din ţară, prost iluminate, prost marcate şi prost reparate. Nimeni nu mai este în pericol, odată ce GIROFAR-ul a fost deconectat.

Pilot Autoexpert

Iar odată cu încheierea acestei operaţiuni de responsabilizare a conducătorilor auto care nu cedează trecerea vehiculelor cu regim prioritar de circulaţie, aşa cum este menţionat în comunicatul de presă al INP, autorităţile vor să creadă că pe noi ca şoferi, nu ne mai deranjază nimic, nici o ambulanţă şi nici o maşină a poliţiei care include semnalul sonor doar în intersecţii, atunci când se plictiseşte să aştepte în ambuteiaje.

Totodată cei mai „iresponsabili” conducători auto au fost sancţionaţi. Aceştia sunt 111 la număr şi vor avea de achitat o amendă cuprinsă între 500-600 lei, colectând şi patru puncte norocoase la permis, ca înainte de Revelion.

În Moldova e soare, e frumos, e bine! Iar binele se măsoară în amenzi plesnite în stânga şi în dreapta, în numărul mare de procese verbale şi în operaţiuni speciale, de tipul celor tufăriş şi umbriş. Dacă aţi putea, aţi amenda şi copiii mici, că doar cu ei organizaţi lecţii de „siguranţă rutieră”, în rest domnilor poliţişti, nu prea am auzit de vreo misiune în care cei vinovaţi să fie avertizaţi, sau mustraţi sau pur şi simplu atenţionaţi.

Corectaţi-mă dacă greşesc!

sursa: igp.gov.md

Comentarii