lukoil-banenr

Cu mare forfotă şi laudă, primarul capitalei, aflat la al treilea mandat, rupe haina de pe el şi dă asigurări că oraşul nostru „european” va fi curăţat, măturat, îngrijit, fără „butculiţe” şi cel mai important pentru noi, automobiliştii, cu drumurile reparate. Da, da, vor fi reparate trei străzi (în câţiva ani), printre care bd Ştefan cel Mare, V. Alecsandri şi Negruzzi. Din păcate însă, totul a rămas mai mult la nivel de promisiuni, iar o analiză a lucrărilor efectuate până acum o poate face fiecare desinestătător, cu o plimbare pe oricare din aceste străzi, menţionate mai sus. 

Pilot Autoexpert

Cel mai mult s-a avansat pe strada V. Alecsandri, unde a apărut asfaltul, trotuarele, parcările pentru maşini, dar şi primile nereguli, semnalate de locuitorii capitalei. Cu un punct de vedere asupra stării lucrurilor de fapt, vă invit astăzi să faceţi cunoştinţă. Nu trebuie decât să urmăriţi link-ul de mai jos, vă asigur, merită să petreceţi cinci-zece minute din timpul vostru preţios, răsfoind printre pozele şi comentariile vizavi de acestea.

Voi da citaţie unui fragment, iar în continuare vă las pe voi să vă regăsiţi în rândurile de mai jos. „Așa cum proiectele de renovare pentru toate trei străzi au fost realizate de Insitutul Municipal de Proiectări”Chișinăuproiect”, iar lucrările pe toate trei străzi sunt/vor fi realizate de aceeași companie, SC ”Delta ACM-93”, putem presupune că, după reconstrucție, străzile vor arăta la fel. Prim urmare, mi-am zis eu, dacă ne uităm la porțiunile renovate de pe str. V. Alecsandri (porțiunea Ștefan cel Mare – Albișoara), ne putem da seama cum va arăta și bul. Ștefan cel Mare. Și pot să vă spun că perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare. Am atras atenția la cîteva aspecte ale lucrărilor, care, după mine, sunt cele mai importante.”

Renovarea străzii Alecsandri. Noutăți de pe front.

Comentarii