lukoil-banenr

General Motors va renunţa la ramura europeană a mărcii Chevrolet la sfârşitul anului 2015. Decizia are rolul de a consolida marca Opel pe această piaţă şi de eliminarea costurilor aferente întreţinerii a două mărci care luptă pe acelaşi segment.

Pilot Autoexpert

Reprezentanţii concernului american au anunţat că vor oferi în continuare reţeaua de servisare a mărcii, multe reprezentanţe fiind comune cu cele ale mărcii Opel, iar retragerea Chevrolet de pe această piaţă va ajuta la accelerarea progresului în regiune, de care va beneficia marca din Ruesselsheim.

RenCenLandfillFree50-medium

În același timp, Chevrolet, al patrulea nume în ierarhia mondială auto, va rămâne de bază în Rusia şi ţările CSI, unde vânzările Chevrolet au o dinamică mult mai bună decât în Europa vestică şi centrală.

Directorul General al distribuitorului Chevrolet în Moldova, Anatolii Semenişen, a menţionat că aceasta este o noutate bună pentru Republica Moldova. „Această regiune este mult mai profitabilă pentru vânzarea automobilelor Chevrolet. Odată cu retragerea Chevrolet din Europa, aceasta va aduce cu sine mai multe beneficii pentru Republica Moldova. Costul automobilelor se va diminua, iar calitatea serviciilor va creşte semnificativ”, a declarat pentru UNIMEDIA D-l Semenişen.

„Europa este o piaţă cheie pentru General Motors unde ne vom concentra forţele cu mărci ca Opel şi Cadillac, –  a declarat: preşedintele General Motors, Dan Akerson. Cât priveşte Chevrolet, ne vom focusa cu această marcă deosebit de importantă pentru noi, pe pieţele unde avem şanse mari de creştere, în special în statele membre CSI „.

2014-Cadillac-Escalade-001-medium

2014-Chevrolet-CamaroZ28-019-medium

2014-Chevrolet-CorvetteConv-060-medium

ins14_e01_005

gm-flags-ap-rencen-630

Comentarii