lukoil-banenr

OVERDRIVE modifică legendarul Jaguar XJ220

Cu ajutorul propulsorului V6 twin-turbo ascuns sub capotă, impresionanta creaţie a constructorului britanic a deţinut doi ani recordul de cel mai rapid automobil de pe planetă – până la apariţia legendarului McLaren F1, în timp ce recordul reuşit la Nurburgring nu a fost depăşit până în anul 2000.

Pilot Autoexpert

Aproximativ două decenii mai târziu de la inventarea modelului Jaguar XJ220, o companie bulgărească de tuning pe nume OVERDRIVE modifică un exemplar al legendarului supercar britanic, iar cel mai evident lucru pe care îl face este adăugarea blocurilor optice spate preluate de la italianul Ferrari 599 GTB Fiorano. De asemenea, nici blocurile optice frontale nu mai sunt ce-au fost, iar jantele standard au fost înlocuite cu unele dintre cele mai simpliste din punct de vedere stilistic.

Printre altele, tunerii de la OVERDRIVE au scufundat nonconformista caroserie a Jaguar-ului XJ220 într-o baie de culoare de tip cameleon, în timp ce interiorul a fost complet restilizat şi accesorizat cu inserţii de piele, accente de alcantara, ornamente din fibră de carbon şi cu un sistem audio marca Ground Zero, servit în compania unui player McIntosh.

Care este rezultatul final? Răspunsul îl vedeţi în imagini.

Comentarii