lukoil-banenr

Paceman-ul personalizat de Roberto Cavalli s-a vândut cu 150.000 de euro

Mini a fost şi anul acesta în centrul evenimentului caritabil Life Ball, desfăşurat în cadrul Palatului Hofburg din Viena. Britanicii au oferit un Mini Paceman spre licitaţie, însă, respectând tradiţia, maşina a fost personalizată de un nume mare din lumea modei. Anul acesta a fost rândul celebrului designer Roberto Cavalli.

Pilot Autoexpert

Designerul a folosit pentru caroserie o nuanţă specială, care oscilează între negru şi maro, după cum ”cad” fasciculele de lumină pe suprafaţa sa.

Anul trecut, vedeta evenimentului fiind un Mini Roadster Cooper S personalizat de editorul şef al revistei italiene Vogue, a reuşit să strângă 54.000 de euro. Mult, ar zice unii dacă ar privi preţul de bază al modelului, însă chiar şi aşa, este o cifră de trei ori mai mică decât suma contra căreia s-a vândut Mini Paceman-ul personalizat de Cavalli, adică nu mai puţin de 150.000 de euro sunt obţinuţi în urma vânzării, aceşti bani urmând să fie donaţi proiectelor care vizează combaterea virusului HIV/SIDA.

Din momentul când a devenit oficial partenerul evenimentului caritabil Life Ball, Mini a oferit spre licitaţie 13 automobile, personalizate de Dsquared, Diesel, Donatella, Versace şi alţii, în total aducând aproximativ 500.000 de euro pentru organizaţiile care luptă împotriva virusului HIV/SIDA.

Comentarii