lukoil-banenr

Pagani C9 revine in prim plan!

Pilot AutoexpertPagani Zonda este deja unul din cele mai exclusiviste şi dramatice supercaruri, însa Horacio Pagani nu are de gînd să se opreasca aici şi are planuri măreţe pentru viitorul model.
Prototipul vine cu un nou design. Un design atractiv, uşor inspirat de la Ferrari Enzo, ce se remarcă prin cele patru evacuări montate central, blocurile optice cu trei lumini aranjate triunghiular, aripile proeminente şi lipsa eleronului.
Cunoscut sub numele de C9, supercarul se anunţă a fi un model complet nou, de la concept, distribuţia maselor, dinamică şi pînă la materialele folosite. Nu mai puţin de 3.770 componente vor fi absolut noi, printre care şasiul din carbon-titan, pneurile dezvoltate special de Pirelli şi electronica Bosch. Cireaşa de pe tort va fi cu siguranţă motorul, un AMG V12 de 6.0 litri, ce dezvolta 700 cai putere si 1.000 Nm urmand a propulsa caroseria atent sculptată de la 0 la 100 km/h în doar 3.0 secunde! Viteza maxima promite a fi de 390 km/h.
Noul Pagani C9 va sosi la sfîrşitul acestui an şi va fi produs în aproximativ 40 de unitati pe an, preţul fiecărui exemplar urmînd a se situa în jurul a 900.000 euro.

 

Comentarii