lukoil-banenr

Se pare că nu doar taximetriştii şi şoferii de rând ocolesc limitatoarele de viteză, ci şi inspectorii de patrulare, cei care „veghează” la siguranţa traficului rutier dar şi la securitatea pietonilor. De menţionat că anume pentru cei din urmă, adică pentru pietoni, au fost instalate aceste limitatoare de viteză, care au rolul de a reduce viteza automobilelor ce se apropie de trecerea de pietoni!

Pilot Autoexpert

Din păcate însă, în ţara noastră, tot ce se face spre mai bine, se face doar de ochii lumii, aşa cum prea puţini sunt dintre acei şoferi care respectă cu adevărat regulamentul circulaţiei rutiere. Iar în cazul de mai jos, inspectorii INP la volanul maşinii cu plăcuţele de înmatriculare MAI 0326 ne dau un exemplu pe măsură! Ce-ar fi dacă l-ar urma toţi şoferii?

Poate este cazul să fie anulate toate legile în ţara asta? Ca sa poată fiecare să parcheze pe trotuare, să ocolească fără probleme limitatoarele de viteză, să creeze situaţii de accident, să circule toţi cu geamurile umbrite, aşa cum o fac politicienii fără să fie sancţionaţi, şi nu în ultimul rând, ar fi bine să li se dea la toţi câte un girofar, ca să fie „scuzat” atunci când încalcă legislaţia în vigoare!

sursa: point.md

Comentarii