lukoil-banenr

Panamera, acum și GTS

La capitolul căluți putere, cea mai potentă versiune normal aspirată a sedanului sportiv de lux german se situează undeva între Panamera S/4S (400 cai putere) și Panamera Turbo (500 cai putere). Deși folosește același sistem de tracțiune integrală ca versiunea 4S, noul Panamera GTS are cu 30 de cai putere mai mult decât modelul amintit anterior, frâne mai mari și un șasiu îmbunătățit.

Pilot Autoexpert

De asemenea, avem vești bune pentru cei care doresc să se bucure la maxim de cei 430 de cai putere ai V8-ului de 4,8 litri – Porsche oferă pentru noul Panamera GTS pachetul Sport Chrono și transmisia automată PDK cu 7 viteze și dublu ambreiaj complet standard. Astfel, limuzina de lux germană poate atinge suta la oră în 4,3 secunde și o viteză maximă de 286km/h.

La exterior, noul Panamera GTS primește o bară față restilizată, faruri și geamuri laterale fumurii și evacuări cu aspect mat. În cazul interiorului, toate cele patru scaune ale GTS-ului sunt îmbrăcate într-o combinație de piele de cea mai bună calitate și Alcantara. Pentru cei care nu se mulțumesc doar cu atât, Porsche oferă opțional două pachete cromatice interioare denumite după cele două nuanțe speciale în care poate fi comandat noul Panamera GTS – Carmine Red și GT Silver. Noul Porsche Panamera GTS costă 116.716 euro, iar primele exemplare vor fi livrate începând cu februarie 2012.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentInfiniti IPL G Convertible
Articolul următorFord Escape