lukoil-banenr

Parteneriatul încheiat cu Renault îi va ajuta pe cei de la Caterham să îşi lărgească gama

Caterham vrea să profite la maxim de pe urma parteneriatului încheiat cu Renault. Constructorul britanic de nişă îi va ajuta pe francezi să dezvolte o gamă nouă de modele Alpine, dar va beneficia la rândul său de privilegiul de a-şi extinde gama.

Pilot Autoexpert

După declaraţiile făcute de Mike Gascoyne, preşedintele executiv Caterham, acesta pare a fi principalul obiectiv. El a afirmat că vom vedea mai multe modele până la sfârşitul acestui deceniu.

Proprietarul companiei, Tony Fernandes, cunoscut şi pentru implicarea sa în Formula 1, a declarat luna trecută, după semnarea acordului cu Renault, că intenţioneză să facă din Caterham un constructor cu o gamă variată de modele.

Produsele sport, dezvoltate împreună de Renault şi Caterham, vor avea aceeaşi platformă, dar vor miza pe un design diferit. Compania de nişă va apela la ajutorul unei case de design din Marea Britanie, al cărui nume nu a fost momentan dezvăluit. Toate modelele se vor inspira însă masiv din designul simplist al deja cunoscutului Seven.

Gascoyne consideră că succesul unui constructor auto nu poate veni doar dacă vinde modele cu două locuri.

Comentarii