lukoil-banenr

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 19 ani şi respectiv 26 de ani, originari din raionul Criuleni, au fost reţinuţi de către polițiști, pentru că ar fi furat trei roţi de la un automobil de model “BMW”.

Pilot Autoexpert

Aceştia au fost observaţi de poliţişti pe strada Tudor Vladimirescu, din capitală, în jurul orei 03:00 dimineaţa, într-un automobil de model “LADA” ce staţiona pe margina drumului. Astfel în portbagajul automobilului au fost depistate unelte şi şurubelniţe care ar fi servit la demontarea roţilor.

În urma întrebărilor adresate, indivizii au recunoscut că au furat roţile de la un automobil de marca “BMW”, parcat pe o stradă din Durleşti. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul IP Buiucani pentru a documentarea lor. Ulterior roţile sustrase au fost reîntoarse proprietarului automobilului, care s-a dovedit a fi în unbărbat în vârstă de 31 ani. Totodată bănuiţii au fost reţinuţi imediat şi escortaţi la inspectorat pentru audieri, fiind cercetaţi penal pentru furt.

Iată că maşinile înmatriculate în statele străine, sunt preferatele hoţilor şi nu doar a celor de jante şi anvelope. Deseori acestea cad pradă şi furturilor din maşini!

Comentarii