lukoil-banenr

Succesorul limuzinei de performanţă Porsche Panamera, urma să fie dezvăluit în cadrul unui eveniment oficial în Germania, la data de 28 iunie an curent, însă iată că cineva le-a luat-o înainte nemţilor, publicând câteva imagini spion cu sportiva din Stuttgart!

Pilot Autoexpert

Cel mai rapid sedan de lux din Europa, aşa cum l-au supranumit oficialii Porsche, vine cu un design fresh, mult mai atrăgător, mai fluid şi mai uşor de digerat, oferit la pachet cu o gamă de motorizări revizuită. Despre cele din urmă însă, Porsche ţine toate detaliile în secret, însă nu pentru mult timp, aşa cum debutul oficial se apropie cu paşi rapizi.

Noul model a preluat importante trăsături caracteristice de design, de la modelele cele mai de succes din portofoliul companiei, astfel că generaţia a doua a lui Panamera vine cu şi mai mult pedigree sport, fără însă a jertfi din luxul promis. Din păcate, imaginile plasate pe site-ul Motor1 nu sunt suficient de clare pentru a ne oferi o imagine complexă asupra detalizării interiorului maşini, însă vom reveni foarte curând cu toate informaţiile despre noul model.

2017-porsche-panamera-leaked-photos (1) 2017-porsche-panamera-leaked-photos (2) 2017-porsche-panamera-leaked-photos (3) 2017-porsche-panamera-leaked-photos (4) 2017-porsche-panamera-leaked-photos (5)

Comentarii