lukoil-banenr

În aşteptarea pozelor de înaltă rezoluţie şi a informaţiilor oficiale de la producător, iată că cineva şi-a făcut „datoria” de a strecura câteva imagini cu cel mai nou BMW M5!

Pilot Autoexpert

Debutul mondial al celui mai puternic sedan de familie din gama bavareză, BMW-ul M5 în caroseria cu indexul F, va avea loc foarte curând. Mai exact este programat chiar pentru ziua de astăzi, însă pentru cei mai nerăbdători, avem deja primile poze, extrae dintr-un videoclip chinezesc.

Ştiu că vă roade curiozitatea, dar cu toate astea v-aş recomanda să aşteptaţi pozele în calitate HD de la BMW. Pentru o detalizare maximă şi o satisfacţie garantată de la ceea ce vedeţi. Elementele vizuale, care disting un Seria 5 obişnuit, G30, faţă de un M5 F90, sunt barele faţă şi spate, evacuarea cu patru finale, jantele enorme, discurile de frână masive, oglinzile laterale pe picioruş subţire, un micuţ eleron pe capota portbagajului şi inscripţiile M5 bineînţeles.

La interior vedem scaunele reliefate sport, personalizate cu badge-ul M5, volan sport cu comenzi, sistemul de infotainment şi ceasurile de bord adaptate stilisticii M5, foarte mult carbon şi accente de roşu.

Comentarii