lukoil-banenr

Iată că după prima zi de competiţie, echipa cu numărul zece a părăsit celebrul raliu Gumball 3000 fiind forţaţi să abandoneze după un accident care a avut loc pe porţiunea de drum ce leagă Edinburg-ul de Manchester, în Marea Britanie.

Pilot Autoexpert

Astfel că unul dintre cele mai exclusiviste supercar-uri nu va fi prezent la linia de sosire din Bucureşti, în zilele de 6-7 mai. Nu se cunoaşte care au fost motivele principale pentru care pilotul aflat la volanul sportivei germane a pierdut controlul şi a derapat pe acostament unde a tamponat mai multe obstacole. Din imaginile apărute pe web, am putea presupune că nu este totul chiar atât de grav, iar echipa cu numărul 10 îşi va putea continua drumul spre victorie.

Ar fi păcat să nu putem auzi sunetul V8-ului de 4.2 litri ce livrează între 640 şi 790 de cai putere, în dependenţă de versiunea produsă. Însă chiar şi pentru cel mai inofensiv model Gumpert Apollo, performanţele tehnice sunt încurajatoare, cu o acceleraţie de la zero la prima sută în 3.1 secunde şi o viteză maximă de 364 km/h!

Să le ţinem pumnii zic!

Comentarii