lukoil-banenr

Penultima generaţie SL este modificată radical de Abflug

R230 Platinum are la bază penultima generaţie a roadsterului Mercedes-Benz SL. Cea mai nouă creaţie ieşită din mâinile tunerilor Abflug se remarcă datorită caroseriei dramatic restilizate, scoasă în evidenţă de numeroasele prize de aer atent sculptate, dar şi de proporţiile absolut covârşitoare.

Pilot Autoexpert

După ce a trecut pe la celebra companie japoneză de tuning, popularul automobil cu două locuri din Stuttgart se bucură de un design exterior radical schimbat, singurele asemănări dintre un exemplar Mercedes SL semnat Abflug şi unul standard costând doar în blocurile optice faţă / spate şi linia plafonului.

Lista cu modificări continuă însă, fiind regăsite şi la nivel de parte mecanică, acolo unde penultima generaţie a roadsterului german s-a ales cu un nou sistem de evacuare, plus suspensie upgradată şi servită în compania unor jante ultrauşoare de 20 inch.

Compartimentul motor rămâne la moment nedezbătut de inginerii niponi. Nu este însă exclusă posibilitatea ca situaţia să se schimbe până în luna ianuarie, când Mercedes-Benz-ul SL, tunat de Abflug, va fi prezent în cadrul evenimentului Tokyo Auto Salon 2013.

Comentarii