lukoil-banenr

Audi RS7 Sportback, în versiunea Performance este cel mai terifiant automobil de serie pe care îl poţi întâlni vreodată pe drumurile publice. Şi asta pentru că se prezintă ca un familist, dar ascunde performanţe demne de un supercar. Iar pentru a fi mai convingător, vă pot spune că doar sprintul de la zero la prima sută durează exact 3.9 secunde! Ce poţi să vrei mai mult de atât? Exact! Mai mult lux!

Pilot Autoexpert

Şi când vine vorba de lux şi rafineţe, înseamnă că e cazul ca specialiştii Audi Exclusive să intervină, pentru un rezultat dincolo de aşteptări. Toată garnitura tehnică, inclusiv şi motorul V8 de 4.0 litri, turbo-aspirat, ce dezvoltă 552 de CP, vor rămâne intacte, astfel că doar latura estetică şi habitaclul vor fi cele supuse schimbărilor.

Şi, primul lucru cu care ochii tăi vor intra în contact, este nuanţa de vopsea specială, “Zanzibar Braun”, garnisită cu elemente de caroserie lucrate în fibră de carbon şi jantele de 21 inch 5-Double Arm-Design, “Anthracite Black”. Mix-ul de culori continuă şi la interior, unde inserţiile din fibră de carbon şi tapiţeria din piele cu Alcantara „Cognac Brown”, fac joc comun. Bineînţeles că dotările sunt de top, iar asta înseamnă că nu lipseşte nici sistemul audio Bang & Olufsen.

Iar pentru restul detalii, vă punem la dispoziţie o galerie de poze care să vă spună mai multe despre acest minunat Audi RS7 Sportback Performance, by Audi Exclusive.

Audi-RS7-1 Audi-RS7-2 Audi-RS7-3 Audi-RS7-4 Audi-RS7-5 Audi-RS7-6 Audi-RS7-7 Audi-RS7-8 Audi-RS7-9 Audi-RS7-10 Audi-RS7-11 Audi-RS7-12 Audi-RS7-13 Audi-RS7-14 Audi-RS7-15 Audi-RS7-16

Comentarii