lukoil-banenr

Agenţia Fedarală de Metrologie şi Standardizare din Rusia (GOST) a depistat probleme grave pentru cel mai mic SUV din gama constructorului german de automobile Porsche, modelul Macan. Potrivit specialiştilor ruşi, aceste maşini sunt supuse riscului de incendiu, iar problema trebuie înlăturată imediat. 

Pilot Autoexpert

Cauza se acunde în furtunele de alimentare cu benzină ale maşinii, cele situate în compartimentul motor, care, susţin experţii, prezintă pericol de scurgere şi ulterior de incendiu, benzina fiind extrem de inflamabilă. Pentru a fi luate toate măsurile de precauţie necesare, AFMS a contactat dealerul oficial Porsche, iar maşinile urmează a fi rechemate în service pentru verificări şi reparaţii.

În total sunt vizate 2.893 de modele Porsche Macan, produse în perioada de timp cuprinsă între 24 Ianuarie 2014 şi 26 Octombrie 2016, iar proprietarii maşinilor au fost deja înştiinţaţi. Bineînţeles că absolut toate lucrările vor fi efectuate gratis! De menţionat că acesta nu este primul caz de acest gen, anterior, inspectorii de la GOST denunţând o problemă legată de modelele 911 Carrera, în cazul cărora, ar fi fost vorba de un eventual scurt circuit din cauza bobinelor de inducţie.

Comentarii