lukoil-banenr

Wekeendul trecut, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au fost implicați la maxim la toate evenimentele care au avut loc în această perioadă. Aceștia au fost prezenți pe străzi, în curțile blocurilor și în zonele de agrement, şi nu în ultimul rând pe traseele naţionale şi din localităţi pentru a preveni și combate încălcările admise de cetățenii iresponsabili.

Pilot Autoexpert

Astfel, timp de trei zile pe întreg teritoriul țării au fost sancționați 301 conducători auto care nu s-au conformat Regulamentului Circulației Rutiere și au depășit viteza de circulație stabilită pe sectorul de drum pe care se deplasau. Polițiștii de patrulare au depistat și 124 de șoferi care au încălcat regulile de oprire și nu au acordat prioritate pietonilor.

De asemenea, 102 conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere. Cel mai grav este că alţi 66 automobilişti au urcat în stare de ebrietate de volan!

În acest context, INP amintește tuturor cetățenilor că securitatea la trafic înseamnă viață, iar atunci când observați abateri de la lege, informați imediat cel mai apropiat polițist sau echipaj de patrulare.

Comentarii