lukoil-banenr

Peugeot 208 va debuta printr-o ediție limitată

Peugeot a anunțat cu ocazia lansării noului model 208, că acesta va debuta printr-o ediție limitată denumită „Ice Velvet”. Cu o personalitate puternică indusă de culoarea specială – un gri satinat – care a dat și denumire acestei variante, 208 Velvet Ice va oferi viitorilor clienți exclusivitatea de a conduce un model de serie redusă.

Pilot Autoexpert

Ice Velvet va fi bazat pe versiunea cu trei portiere a lui 208 și va fi produs în doar 650 exemplare personalizate. Modelul se va diferenția de restul gamei printr-o serie de accente cromate, proiectoare și oglinzi retrovizoare cu carcase vopsite într-o nuanță închisă și o grilă a radiatorului de culoare negru lucios. Evacuarea va avea de asemenea o terminație cromată, iar în ceea ce privește jantele, acest model va încălța un set cu diametru de 17”, cu spițe interioare de culoare neagră.

Dotările standard includ lumini de zi cu tehnologie LED, un plafon panoramic din sticlă cu iluminare interioară albastră, sistem de navigație afișat pe un display cu diagonală generoasă și touch-screen, climatizare automată și scaune sport.

Pentru această ediție limitată, Peugeot a anunțat două motoare: un 1,6 alimentat cu benzină de 120 CP și un diesel cu aceeași cilindree ce livrează 115 CP. Varianta diesel va primi o cutie de viteze cu 6 rapoarte, în schimb cea pe benzină va trebui să se mulțumească doar cu cinci viteze.

Peugeot 208 Ice Velvet va fi disponibil în 18 țări europene și poate fi deja precomandat de pe site-ul producătorului. În Franța, prețul anunțat pentru acest model pornește de la 23.500 €.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAudi Q3 Vail Concept
Articolul următorOpel Mokka