lukoil-banenr

Pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Beijing, programat să îşi deschidă porţile în data de 20 aprilie, Peugeot a creat conceptul Exalt, o continuare a celebrului Onyx, prezentat în urmă cu doi ani la Salonul Auto de la Paris.

Pilot Autoexpert

Prototipul Exalt este un coupe cu patru uşi, cu linii extrem de sportive. Partea frontală introduce o nouă formă pentru grila radiatorului, dar şi o filosofie diferită pentru blocurile optice. Prizele de aer triunghiulare de la nivelul spoilerului contribuie la definirea aspectului sportiv. Peugeot descrie exteriorul lui Exalt ca fiind o asociere între oţel brut şi un material textil eficient, numit Shark Skin și inspirat de pielea rechinului.

Peugeot Exalt concept

Deşi nu au fost publicate momentan fotografii cu interiorul, Peugeot ne promite un amestec de piele, materiale textile şi metale neprelucrate.

Propulsia este asigurată de un ansamblu Hybrid4, deja cunoscut fanilor PSA Peugeot-Citroen, regândit însă astfel încât motorul cu ardere internă şi cel electric garantează acum resurse totale de 340 de cai putere.

Peugeot Exalt concept 5

Comentarii