lukoil-banenr

Peugeot a aplicat o restilizare în gama Boxer, aceasta remarcându-se prin noua parte frontală, care prezintă o interpretare utilitară a identităţii de marcă a Peugeot, completată de un set de blocuri optice cu LED-uri.

Pilot Autoexpert

Lista de dotări opţionale este acum mai lungă, utilitara de la Peugeot putând fi echipată cu dotări precum sistem infotainment cu navigaţie şi ecran tactil, cameră video pentru marşarier, senzori de parcare spate, tempomat, limitator de viteză şi sistem audio cu DAB. Peugeot Boxer și în continuare poate fi comandat în trei configuraţii diferite de ampatament, trei configuraţii diferite de înălţime, patru lungimi diferite şi opt tipuri de caroserie, formând o gamă care asigură un volum de încărcare situat între 8 şi 17 metri cubi.

Francezii au întărit structura caroseriei pentru a mări rigiditatea, uşile glisante au mecanisme noi şi sunt mai rezistente, sistemul de frânare a devenit mai performant, iar suspensia modelului a fost modificată. Gama de motorizări Hdi de 2.2 litri are un sistem de injecţie revizuit, iar versiunea de 130 CP prezintă şi un sistem Start-Stop, alături de care promite cel mai bun consum de carburant din segment. Constructorul ne asigură că Boxer facelift oferă un plus de durabilitate, caracteristici obţinute în urma celor 2.5 milioane de kilometri (rulaj cumulat) parcurşi de prototipurile aferente versiunii restilizate.

Gama de motorizări are cinci propulsoare diesel, toate cu filtru de particule, care asigură între 110 şi 180 CP.

Peugeot Boxer facelift7

Peugeot Boxer facelift8

Peugeot Boxer facelift9

Peugeot Boxer facelift10

Comentarii