lukoil-banenr

Picnic în Malaezia: Ferrari F430 este pus pe gratar

Desi la sfârsitul acestui weekend toti posesorii de supercar-uri italiene s-au putut bucura de victoria celor de la Ferrari Scuderia în Marele Premiu al Malaeziei 2012, au existat si unii mai putin fericiti.

Pilot Autoexpert

Conducatorul auto, în vârsta de 50 de ani, al unui Ferrari F430 a avut parte de o întâmplare mai putin fericita. În timp ce conducea într-o coloana de masini exotice, soferul a observat fum ce provenea de la motor. El a avut norocul de a putea opri pe marginea autostrazii si a reusit astfel sa iasa viu si nevatamat din masina sa, înainte ca aceasta sa fie cuprinsa de flacari.

Despre noroc nu putem vorbi si când vine vorba despre respectiva masina, deoarece aceasta, pâna sa ajunga pompierii, a ars în totalitate. Dupa cum puteti observa si în fotografie, din masina nu a mai ramas mai nimic.

Potrivit celor de la fata locului, motorul s-a supraîncalzit, cauzând finalul nefericit al supercar-ului. Din pacate, la începutul acestui an, în Ianuarie 2012, acelasi model de Ferrari a fost protagonistul unui alt accident, tot pe autostrada, din care a rezultat ranirea atât a soferului, cât si a pasagerului din dreapta.

Comentarii