lukoil-banenr

Piecha Design modifică noul Mercedes-Benz CLA

Liniile elegante şi formele sportive recomandă cel de-al doilea coupe cu patru uşi din gama constructorului german ca o apariţie memorabilă, propulsorul turbo de doi litri şi aproximativ 360 cai putere regăsit sub capota versiunii AMG făcând din noul Mercedes-Benz CLA o alegere mai mult decât potrivită pentru majoritatea iubitorilor de performanţe tari.

Pilot Autoexpert

Iar pentru cei care au devenit deja proprietarii unui exemplar al recent lansatului Mercedes-Benz CLA, specialiştii companiei germane Piecha Design anunţă primul pachet de tuning dedicat celui de-al doilea coupe cu patru din Stuttgart.

Respectivul pachet de tuning vizează exclusiv aspectul exterior al noului Mercedes-Benz CLA, el aduce cu sine un plus semnificativ de agresivitate. Lista cu modificări include o prelungire destinată spoilerului faţă, un set de praguri laterale revizuite şi un difuzor de aer de dimensiuni generoase.

Specialiştii Piecha Design nu s-au oprit aici şi propun şi noi eleroane ataşate plafonului, respectiv portbagajului, rezultatul final fiind de asemenea accesorizat şi cu un sistem de evacuare cu patru tips-uri a 90 de milimetri fiecare, respectiv un set de jante cu design în zece spiţe.

Comentarii