lukoil-banenr

Mercedes-ul din imagini este cu adevărat vedeta paginii de facebook a comunităţii SopHam Moldova. Asta deoarece, de nenumărate ori, pietonii se adresează cu rugăminţi către activiştii StopHam cerându-le să „facă ceva” cu şoferul SUV-ului de lux, care sfidează în continuu Regulamentul Circulaţiei Rutiere şi dă dovadă de lipsă de educaţie.

Pilot Autoexpert

Internauţii, susţin că SUV-ul în cauză este parcat în fiecare dimineaţă, în acelaşi loc, pe trotuar, în intersecţia străzilor Bucureşti şi Armenească, blocând ambele treceri de pietoni şi o bună parte din trotuar. Pietonii sunt nevoiţi să ocolească maşina ieşind pe şosea! Iar Poliţiştii, deşi susţin că „au luat măsurile necesare” pentru a atrage la răspundere proprietarul maşinii, situaţia se repetă zilnic.

Există semne de îndoială şi în privinţa declaraţiilor ofiţerului de presă Diana Fetko, care a comunicat că şoferul va fi sancţionat, asta deoarece, maşina poate fi văzută din nou şi din nou, parcată în acelaşi loc, zile la rând.

În acest context, cititori fideli ai site-ului AutoExpert ne-au cerut ajutorul într-u medierea acestui caz şi în speranţa că omul va fi tras la răspundere. Contăm la rândul nostru pe corectitudinea şi imparţialitatea agenţilor INP şi nu ne rămâne decât să aşteptăm o dovadă că lucrurile pot fi schimbate şi în Republica Moldova. O poză cu procesul verbal şi amenda aplicată nu schimbă prea multe, însă aceeaşi amendă aplicată zilnic ar putea avea efect.

Mai jos citiţi şi câteva dintre comentariile abonaţilor paginii StopHam Moldova.

Слава Чебан Da o sa ia odata politia masuri cu blegu asta !!!
Dimitri Lungu Asta sta in fiecare zi acolo, chiar pe trecere. Au fost multe poze, dar imi pare ca nu a fost amendat.
Ana Bațan Foarte des sta acolo! Odata o masina a politiei patrulare s-a oprit, s-a uitat la numere si s-a dus.

Untitled-2 Untitled-1 Untitled-3Untitled-413516323_1080438825382053_541927060338657022_n

Comentarii