lukoil-banenr

Pilot argentinian, mort într-un nou accident spectaculos

Lumea motorsportului a intrat într-o perioadă foarte nefastă, iar după moartea lui Marco Simoncelli şi Dan Wheldon, pilotul argentinian Guido Falaschi a pierit într-un accident în lanţ.

Pilot Autoexpert

Anul acesta va intra în istoria neagră a motorsportului, prin dispariţia violentă a unor piloţi tineri, dar cu adevărat remarcabili pe pistă. După ce săptămânile trecute America privea consternată accidentul din IndyCar, în care Dan Wheldon murea, iar Europa îl plângea pe italianul Marco Simoncelli, dispărut în urma unui accident din MotoGP, o nouă tragedie loveşte lumea curselor.

Argentinianul Guido Falaschi, de doar 22 de ani, a murit, în urma unui accident în lanţ. Tragedia a avut loc în timpul competiţiai Turismo Carretera, care se desfăşura pe circuitul Juan Manuel Fangio. Ford-ul Falcon pe care îl pilota Guido a derapat într-un viraj, s-a înfipt în mantinelă, iar apoi a ricoşat pe pistă, unde a fost lovită de bolidul lui Nestor Girolami, care a scăpat cu doar câteva răni. Decesul lui Falaschi a fost confirmat a două zi, de către doctorii de la spitalul local.

Comentarii