pilot de texte
lukoil-banenr

Dacă eşti în căutarea unui job bine plătit, captivant şi total neobişnuit atunci este timpul să ne trimiţi un CV la adresa redacţiei office@autoexpert.md. Asta deoarece AutoExpert are o ofertă foooarte atractivă pentru tine!

Pilot Autoexpert

Redacţia AutoExpert este în căutare de tineri pasionaţi de automobile, cu experienţă bogată în şofat şi aptitudini speciale în rularea calculatorului, dar şi cunoaşterea obligatorie a limbilor străine ca limba rusă, engleza şi română.

Candidatul perfect are vârsta între 22 şi 35 de ani, este disciplinat şi responsabil, vorbeşte şi citeşte fluent în limba română, rusă, engleză sau germană. A petrecut în scaunul şoferului nu mai puţin de 4 ani de zile şi colectează anual nu mai puţin de 15.000 de kilometri pe odometru!

Este foarte important ca persoanele interesate să cunoască bine calculatorul şi sistemul de operare Windows, iar cei familiarizaţi cu Linux vor avea un avantaj.

Se propune un job peste hotarele ţării, într-o companie internaţională, pentru un salariu motivant şi cazarea asigurată! Veţi afla foarte multe lucruri noi şi veţi fi acolo unde unii pot doar visa, iar călătoriile la volan vor face parte din rutina zilnică.

Avem şi un grup de cuvinte cheie pentru tine, Pilot de Teste!

Comentarii