lukoil-banenr

Pilotul Kubica consideră că poate reveni în Formula 1

Robert Kubica va concura în acest an în Campionatul European de Raliuri şi are deja în portofoliu o ofertă pentru participarea în Campionatul Mondial de Turisme în 2014, însă pilotul polonez continuă să viseze că va reveni în Formula 1.

Pilot Autoexpert

Într-un interviu acordat publicaţiei F1 Racing, fostul pilot al echipelor BMW-Sauber şi Renault afirmă că mobilitatea braţului drept se îmbunătăţeşte constant, element care îl determină să spere că la un moment dat va putea concura din nou în Marele Circ.

„Consider în continuare că pot reveni. Nu este doar un vis. Acum există unele limitări şi nu pot pilota monoposturi, dar acestea sunt mai mici decât par din exterior. Lucrurile se îmbunătăţesc. Nu eram la fel acum şase luni şi nici acum trei luni. Iar condiţia mea se îmbunătăţeşte lent datorită raliurilor şi curselor pe circuit”, a declarat el.

Totuşi, el a admis că mobilitatea braţului drept nu va reveni niciodată la nivelul de dinaintea accidentului suferit în raliuri în urmă cu aproape doi ani.

„Principala problemă este limitarea mobilităţii braţului şi a funcţionalităţii degetelor mele. Dar sunt convins că încet-încet îmi voi reveni. Nervii au nevoie de mult timp, dar observ procesul chiar dacă este lent.”, a mai adăugat el.

Comentarii